Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Soft gestiune GBusiness POS Restaurant
450 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Software pentru gestiunea restaurantelor, barurilor, fast food-urilor si pizzeriilor. Structura si optiunile interfetelor sunt concepute pentru a fi usor de utilizat si operat de catre ospatari, barmani. Munca tuturor celor implicati este mai usoara, efortul este mai mic.

Aplicatia asigura evidenta stocurilor, vanzarilor si incasarilor. Reprezinta un instrument pentru    gestionarea comenzilor de la client, dispozitiilor catre bar si bucatarie, emiterea bonurilor fiscale si notelor de plata.
Informatia este urmarita si transmisa destinatarilor pe intregul circuit: client – ospatar - barman - bucatar - client.

Avantaje cheie:

1.Performanta

Prezinta peste 350 de  optiuni si facilitati integrate intr-un sistem fiabil, ce respecta regulile contabile si legislatia romaneasca in vigoare.  Dispune de peste 160 de rapoarte si grafice.

2.Stabilitate si securitate

Utilizarea unui motor de baze de date profesional (POSTGRSQL), face ca sistemul sa fie stabil, sa prezinta un grad mare de securitate si protectie.

3.Sistem integrat

Modulele aplicatiei POS Restaurant sunt integrate in sistemul gBusiness ( VANZARILE, GESTIUNEA STOCURILOR , CONSUMURILE, FURNIZORII, REGISTRUL DE CASA SI BANCA, CONTABILITATEA FINANCIARA, MANAGEMENTUL FINANCIAR SI COMERCIAL).
Avantajul major il reprezinta utilizarea informatiilor in toate modulele in timp real, iar corecturile se fac intr-un singur loc, fara a mai fi necesar exportul datelor modificate in alt modul.

4. Conectivitate
ACCES ON LINE DE LA DISTANTA

5. Generarea automata a consumuilor in baza retetei;

6. Utilizarea cardurilor de fidelitate si discounturilor;

7. Servicii si consultanta de specialitate in domeniile: financiar-contabil, organizare contabila, management financiar si comercial, informatica de gestiune, marketing, organizarea muncii.

8. Sistem antifrauda: sunt inregistrate toate operatiunile de adaugare, modificare , stergere sau stornare.
Din Gura in Gura